BABECZKI Z KOMOSY

BABECZKI Z KOMOSY

BABECZKI Z KOMOSY

" Opowiadania drewnianego stołu " Moniki Waleckiej to pięknie wydana książka kulinarna, w której dominują przepisy wegetariańskie. Mnie ujęła przede wszystkim kolorystyką i przejrzystością - efekt wizualny jest naprawdę bardzo ładny. Do tego smakowite przepisy, wpisujące się w nowoczesny styl gotowania, ale jednocześnie bezpretensjonalne i proste. Propozycje śniadaniowe zajmują kilkadziesiąt stron książki. Dziś prezentuję Wam pyszne "babeczki" na bazie komosy ryżowej. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kasia Sarna

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.