Sajgonki

Sajgonki

Sajgonki

Przepis na : obiad

Sajgonki, czyli popularne w kuchni azjatyckiej ruloniki z papieru ryżowego wypełnione pysznym farszem, to idealna przekąska na każdą okazję. W tym przepisie podzielę się z Wami, jak krok po kroku przygotować chrupiące sajgonki w domowym zaciszu. Czas przygotowania:  45 minut Ilość porcji:  3-5 osób Trudność przygotowania:  średnie SKŁADNIKI : 500 g mięsa mielonego wieprzowego 200 g makaronu ryżowego vermicelli 25 g grzybów mun 1 mała marchewka 1 mała cebula 4 ząbki czosnku 1 mały (4 cm) korzeń i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karolgotuje

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.