Przepis na : obiad
Sajgonki, czyli popularne w kuchni azjatyckiej ruloniki z papieru ryżowego wypełnione pysznym farszem, to idealna przekąska na każdą okazję. W tym przepisie podzielę się z Wami, jak krok po kroku przygotować chrupiące sajgonki w domowym zaciszu. Czas przygotowania: 45 minut Ilość porcji: 3-5 osób Trudność przygotowania: średnie SKŁADNIKI : 500 g mięsa mielonego wieprzowego 200 g makaronu ryżowego vermicelli 25 g grzybów mun 1 mała marchewka 1 mała cebula 4 ząbki czosnku 1 mały (4 cm) korzeń i... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...