Pieczeń Rzymska

Pieczeń Rzymska

Pieczeń Rzymska

Przepis na : obiad

Domowa pieczeń rzymska z mięsa mielonego z indyka. Pyszne danie zarówno na ciepło do obiadu jak i na zimno na kanapkę. Czas przygotowania: 1 godzina Ilość porcji: 4-6 osób/ 2 foremki 24x10cm Trudność przygotowania: średnie Cena:  przystępna SKŁADNIKI : 1kg mięsa mielonego z indyka 1 duży por 1 pęczek natki pietruszki 2 ząbki czosnku 2 jajka surowe i 6 ugotowanych na twardo 9 łyżek bułki tartej 2 łyżki chrzanu 2 łyżeczki musztardy 2 łyżeczki kminu rzymskiego 2 łyżki sosu sojowego szczypta papryki słodkiej 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karolgotuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.