Przepis na : obiad
Dziś przedstawiam przepis na jedne z najlepszych udek jakie kiedykolwiek jadłam. Rozpływające się w ustach udka pieczone z słodko-słonym sosie na bazie ketchupu i powideł, z dodatkiem suszonych śliwek i cebuli, zniknęły z talerzy w kilka chwil. Aktualnie jest to hit w moim domu;) A robi się go cudownie łatwo i szybko, generalnie robi się sam w piekarniku. Jeżeli lubisz udka w sosie, polecam także moje udka z pieczarkami i papryką w słodkim sosie winnym lub w sosie satay. Wszystkie obłędne, zapraszam! Scroll d... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...