Puree ze skorzonery / Salsify puree
Puree ze skorzonery / Salsify puree
Dziś przedstawiam kolejny pomysł na dodatek do dania głównego w zastępstwie wysłużonych ziemniaczków. Coraz popularniejsza ostatnio skorzonera, w formie śmietankowego puree, z pewnością świetnie sprawdzi się z mięsami jak i z rybami. Polecam gorąco! Scroll down for recipe in English Puree ze skorzonery (8 porcji) Składniki: 1/2 cytryny, plus 2 łyżki soku z cytryny 500 g skorzonery 6 łyżek masła 1/2 szklanki śmietanki 36% cukier, sól i pieprz do smaku Przygotowanie: Do miski napełnionej wodą wyciśnij sok z poł... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu karmelowy
Warto przeczytać

Dieta cytrynowa (Lemon detox diet)
Sposób na pozbycie się toksyn z organizmu.
Czytaj dalej...Autor
karmelowy
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
puree, ryby, mięso, ryba, dania obiadowe, dania na gorąco
Inne przepisy z karmelowy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję