Puree ze skorzonery / Salsify puree

Puree ze skorzonery / Salsify puree

Puree ze skorzonery / Salsify puree

Dziś przedstawiam kolejny pomysł na dodatek do dania głównego w zastępstwie wysłużonych ziemniaczków. Coraz popularniejsza ostatnio skorzonera, w formie śmietankowego puree, z pewnością świetnie sprawdzi się z mięsami jak i z rybami. Polecam gorąco! Scroll down for recipe in English Puree ze skorzonery (8 porcji) Składniki: 1/2 cytryny, plus 2 łyżki soku z cytryny 500 g skorzonery 6 łyżek masła 1/2 szklanki śmietanki 36% cukier, sól i pieprz do smaku Przygotowanie: Do miski napełnionej wodą wyciśnij sok z poł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karmelowy

Warto przeczytać

Dieta cytrynowa (Lemon detox diet)

Sposób na pozbycie się toksyn z organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.