Pyszne. I mimo, że na sezon ogórkowy musimy jeszcze trochę poczekać, to ta przystawka była naprawdę bardzo smaczna. Obawiałam się, że marcowe ogórki wszystko zepsują, ale nie było tak źle. Nie oszczędzałam też jakoś szczególnie na szynce, nie kupiłam pierwszej lepszej mielonki. Serek, którego użyłam też był dobrej jakości, polski, z porządnym składem. To wszystko naprawdę fajnie zagrało. W ogóle po zjedzeniu pierwszej sztuki pomyślałam, że chyba zrobię je na najbliższe święta, smakują więc na tyle dobrze, że chci... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...