Bataty pieczone w kominku (ognisku, piekarniku)
Bataty pieczone w kominku (ognisku, piekarniku)
Bataty umyć, owinąć folią aluminiową i wrzucić do żaru. Będą gotowe po około 40-45 minutach. W piekarniku piec je ok godziny w 220 stopniach C Podawać z solą i masłem, lub jako puree. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Jemy Pijemy
Autor
Jemy Pijemy
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
puree, ziemniaki, ziemniak, pieczone ziemniaki
Inne przepisy z Jemy Pijemy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję