KARKÓWKA ZAPIEKANA POD PIERZYNKĄ Z CEBULI I PIECZAREK

KARKÓWKA ZAPIEKANA POD PIERZYNKĄ Z CEBULI I PIECZAREK

KARKÓWKA ZAPIEKANA POD PIERZYNKĄ Z CEBULI I PIECZAREK

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 110 MINUT (+ 12 GODZIN MARYNOWANIE) ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 15 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 5-8 Składniki podstawowe: 70-80 dag karkówki, 60 dag pieczarek, 3 duże cebule, mąka, 2 łyżki oleju, łyżka masła,  sól i pieprz, 3/4 posiekanego pęczka szczypiorku. Składniki marynaty: 2 łyżki oleju z bazylią, czosnkiem i pomidorem, 2 łyżki sosu sojowego, 2 łyżeczki słodkiej papryki, 2 papryczki chili peperoncini, łyżeczka soli, łyżeczka bazylii, łyżeczka oregano, łyżeczka c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.