Sajgonki szarlotkowe z ryżem - dla gości

Sajgonki szarlotkowe z ryżem - dla gości

Sajgonki szarlotkowe z ryżem - dla gości

Przepis na : deser

Papier ryżowy to bardzo wdzięczny produkt w który możemy zapakować prawie wszystko, granicą jest tylko nasza kulinarna wyobraźnia, a raczej jej brak. Dziś sajgonki przygotowałam w wersji deseru z jabłkami i ryżem. Ekspresowy deser, który można przygotować w niecałe pół godziny. Podany na ciepło jest absolutnym niebem w gębie. Chrupiąca skórka papieru ryżowego a w środku smak szarlotki z cynamonem. Idealny deser na jesienne chłody.   1 opakowanie papieru ryżowego (czyli 12 sztuk) 3 jabłka 1/2 szklan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jadło i czytadło

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.