Przepis na : podwieczorek
Jestem ogromną wielbicielką owsianek. Czy to gotowanych, pieczonych czy takich szybkich w przygotowaniu, które zalewamy gorącą wodą, czekamy trzy minuty i gotowe. I właśnie te owsianki postanowiłam wykorzystać do przygotowania pysznego podwieczorku. Nie ukrywam, że wyszło pysznie. Owoce zapiekane pod owsiankową kruszonką to coś obłędnego w smaku. Kruszonkę przygotowałam oczywiście z użyciem masła i pachnących sezonowych owoców, śliwek i brzoskwiń. Ale Wy możecie użyć dowolnych ulubionych owoców. Bardzo, bardzo polec... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...