Niezwykle pyszna pasta z pieczonej dyni i czosnku. Bardzo aromatyczna o aksamitnej konsystencji. Idealna ze świeżym chrupiącym pieczywem. Polecam upiec dynię i czosnek i zrobić taką pastę. Teraz jest sezon na dynię, warto korzystać z sezonowych warzyw. Potrzebujemy: połówka średniej dyni 2-3 łyżki oliwy z oliwek 4 ząbki czosnku bazylia suszona według uznania rozmaryn suszony według uznania tymianek suszony według uznania sól do smaku papryka ostra mielona do smaku pieprz czarny mielony do ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...