Panierowane krążki cukinii
Panierowane krążki cukinii
Przepis na : obiad
Panierowana cukinia to doskonały dodatek do drugiego dania lub samodzielne danie. Chrupiąca panierka i mięciutki środek. Możemy dowolnie przyprawić, jak kto lubi. Pysznie smakuje z czosnowym lub koperkowym sosem. Polecam na szybko obiad. Potrzebujemy: 1 młoda cukinia około 1 szklanka mąki pszennej zimna woda sól do smaku około 1 szklanka bułki tartej olej do smażenia Wykonanie pysznej cukinii: 1. Cukinię myjemy, osuszamy i obieramy, najlepiej żeby to była młoda cukinia, następn... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Izabelawkuchni
Autor
Babeczka35
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cukinia, tarta, ciasto, bułki, obiad
Inne przepisy z Izabelawkuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję