Przepis na : śniadanie
Takie nadziewane jajka przygotowuje się bardzo szybko. Są bardzo smaczne i można je przygotować na świąteczny stół lub po prostu na przekąskę. Pysznie smakują ze świeżym i chrupiącym pieczywem. Zapraszam:) Składniki: 3 jajka 2 łyżeczki jogurtu naturalnego pół pęczka szczypiorku 4 rzodkiewki kawałek awokado sok z cytryny sól do smaku czarny pieprz mielony do smaku Wykonanie: 1. Jajka gotujemy na twardo, dokładnie studzimy i obieramy ze skorupek. Jajka przekrawamy na pół i wyjmujemy żółtka, które rozcieramy w miseczce... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...