Cukinia nadziewana tofu, mozzarellą i pomidorami

Cukinia nadziewana tofu, mozzarellą i pomidorami

Cukinia nadziewana tofu, mozzarellą i pomidorami

Przepis na : obiad

Pyszna propozycja na bezmięsny obiad. Kto lubi tofu to bardzo polecam. Uwielbiam takie letnie obiady. Cukinię mam z własnego ogródka, taka jest najlepsza. Szybko się piecze. Nadzienie do cukinii wyszło bardzo pyszne i aromatyczne. Danie jest zarazem sycące i lekkie. Polecam. Potrzebujemy: 2 średnie cukinie 2 cebule 2 ząbki czosnku 1 puszka pomidorów oliwa z oliwek do smażenia 1 kulka mozzarelli ( 125 g ) 1 opakowanie tofu ( 18 dag ) sól do smaku pieprz czarny mielony do smaku bazylia suszona według uznania oreg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Izabelawkuchni

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.