Kremówka budyniowo-śmietankowa

Kremówka budyniowo-śmietankowa

Kremówka budyniowo-śmietankowa

Najlepiej smakuje lekko schłodzona:) Jak dla mnie to poezja:) Nie wiem, może i Wam będzie to ciasto/deser smakować?:) 1 opakowanie ciasta francuskiego;   Ciasto francuskie delikatnie rozwinąć i razem z papierem pergaminowym przełożyć do blaszki, która wielkością odpowiada rozmiarom ciasta. Ciasto nakłuć widelcem na całej powierzchni i włożyć do nagrzanego do 210 st.C piekarnika. Piec na złoty kolor około 15-20 minut. Upieczone ciasto przestudzić. Składniki na krem budyniowy: 1 l mleka; 200 g cukru kryształu... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu In my kitchen

Autor

AlinaW

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciastka kremówki, ciasto, francuskie, krem, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto francuskie, czekolada, mascarpone, biszkopt, budyń, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto budyniowe, lekkie ciasto, gorąca czekolada, krem mascarpone, ciasto z kawą

Inne przepisy z In my kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.