Przepis na : kolacja
Pieczeń z mięsa mielonego to potrawa, która często gości na naszych świątecznych stołach. Ale świetnie sprawdzi się również jako domowa wędlina, czy w grubszych plastrach podana z sosem jako danie obiadowe. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki Porcja na blaszkę (keksówkę) wym. 11,5×26 cm. mięso mielone, 1 kg (ulubione) cebula, 1 szt. (duża) czosnek, 3 ząbki jajko, 2 szt. bułka, 1 szt. (czerstwa) majeranek, 1 garść papryka ostra, 1 łyżeczka natka pietruszki, 1 pęczek czarnuszka, 2 ł...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...