Przepis na : obiad
Pieczeń z mięsa mielonego to potrawa, która często gości na naszych świątecznych stołach. Ale świetnie sprawdzi się również jako domowa wędlina, czy w grubszych plastrach podana z sosem jako danie obiadowe. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki Porcja na blaszkę (keksówkę) wym. 11,5×26 cm. mięso mielone, 1 kg (ulubione) cebula, 1 szt. (duża) czosnek, 3 ząbki jajko, 2 szt. bułka, 1 szt. (czerstwa) majeranek, 1 garść papryka ostra, 1 łyżeczka natka pietruszki, 1 pęczek czarnuszka, 2 ł...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...