Mięsa pieczone metodą “slow cooking”

Mięsa pieczone metodą “slow cooking”

Przepis na : obiad

Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas i dla wielu z nas najpiękniejszy okres w roku. Wyjątkowa atmosfera, pięknie przystrojone domy, prezentowe szaleństwo, świąteczna krzątanina w kuchni, wspólne kolędowanie to właśnie magia Świąt, która sprzyja rodzinnym spotkaniom i biesiadowaniu przy świątecznym stole. W tym roku zaskoczcie swoich gości aromatycznymi, kruchymi, soczystymi mięsami pieczonymi metodą „slow cooking” (wolnego gotowania/pieczenia w niższej temperaturze). Według tradycji, w polskich domach ...

Czytaj dalej na blogu iMadzik.pl

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Autor

Magdalena Chojnacka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, zupa, zupa grzybowa, mięso mielone, kapustą, karkówka, schab, karkówka pieczona, pieczona karkówka, paszteciki z kapusta i grzybami, paszteciki, sałatka, sałatki, śledź, barszcz czerwony, bigos, grzyby, barszcz, paszteciki z kapustą, kapusta z grochem, przekąski, obiad, kolacja, śledź w śmietanie, pierogi z kapusta i grzybami, potrawy wigilijne, barszcz wigilijny, schab gotowany, sałatka śledziowa

Inne przepisy z iMadzik.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.