Przepis na : sałatka
Składniki: – 4 jajka -biała część pora -mała puszka kukurydzy (ok.140 g) -mała puszka czerwonej fasoli (ok. 140 g) -łyżka majonezu -łyżka jogurtu naturalnego -sól i pieprz do smaku Przygotowanie: Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i kroimy w kostkę. Por sparzamy wrzątkiem i również drobno kroimy. Dodajemy kukurydzę oraz fasolkę. Następnie doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez połączony jogurtem. Artykuł Sałatka z porem i kukurydzą pochodzi z serwisu I LOVE LIFE . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...