Roladki z indyka i szparagami

Roladki z indyka i szparagami

Roladki z indyka i szparagami

Przepis na : obiad

Składniki /4 porcje: – 1 pierś z indyka  (ok. 320 dag) – 8 cienkich plastrów szynki długo dojrzewającej (ok. 10 dag) – 1 pęczek szparagów (ok. 16 sztuk) – 1 łyżka oleju – sól – świeżo mielony czarny pieprz Sos musztardowy – 1 łyżka musztardy np. gruboziarnistej lub zwykłej stołowej – 1 łyżeczka oliwy z oliwek – 1 łyżka miodu Do podania:młode ziemniaczki lub kasza burgul. Przygotowanie: Piekarnik nagrzej do 180 stopni. Ze szparagów odłam twarde końcówki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu I LOVE LIFE

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.