Składniki/2 porcje: – 1 brokuł – 25 g oliwy z oliwek – 30 g tartego parmezanu – przyprawy : kurkuma, słodka papryka,sól i pieprz – mały jogurt naturalny – 2 ząbki czosnku Przygotowanie: Brokuła myjemy i rozdzielamy na małe różyczki. Układamy na blaszce wyłozonej papierem do pieczenia . Polewamy oliwą z oliwek, tartym parmezanem oraz przyprawami. Pieczemy w 220 stopniach około 30 minut Podawać z dipem czosnkowym ( wymieszaj jogurt z 2 ząbkami wyciśniętego czosnku). Smaczne... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...