Zupa bagienna, czyli zielono mi
Zupa bagienna, czyli zielono mi
Przepis na : obiad
Przepis autorstwa Nigellii Lawson. 50 dag mrożonego groszku 1 cebula 1 litr bulionu z drobiu lub warzyw 1 opakowanie mozzarelli (125 g) Cebulę kroimy w kostkę i wrzucamy razem do bulionu z groszkiem. Gotujemy do miękkości. Następnie dodajemy mozzarellę pokrojoną na 4 części. Całość blendujemy na gładką masę. Smacznego! Zupę podajemy samą lub z groszkiem ptysiowym lub pieczywem. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Humanistka w kuchni
Autor
humanistka w kuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, groszek, muffiny, tort, torty, pieczywo, zupa krem, krem, obiad, zupa krem z groszku
Inne przepisy z Humanistka w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję