Tartaletki trzcinowe

Tartaletki trzcinowe

Tartaletki trzcinowe

Tartaletki z rozkruszonych herbatników wypełnione panną cottą o ciekawym smaku syropu trzcinowego. Wierzch wieńczy fantastyczna skorupka ze stopionego cukru trzcinowego. Słodycz, któremu ciężko się oprzeć. PORCJA NA 6 TARTALETEK: 150 g herbatników maślanych 75 g masła 1 łyżka Syropu Trzcinowego Diamant PANNA COTTA: 1 szklanka śmietanki kremówki 30% 1/2 szklanki mleka 2 łyżeczki żelatyny 2 łyżki wody 3-4 łyżki Syropu Trzcinowego Diamant ok 6 łyżek Cukru Trzcinowego Dry Demerara Diamant Herbatniki rozkruszyć w ro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Autor

KuchniaMniamKuchniaMniam

Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

herbatniki, syrop, ciastka kremówki, ciekawe przepisy, bez pieczenia, babeczki, ciasteczka, ciasto, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasto na herbatnikach, ciasta z masa

Inne przepisy z https:KKuchniaMniam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.