Pierś ze skórą pieczona z czosnkiem niedźwiedzim

Pierś ze skórą pieczona z czosnkiem niedźwiedzim

Pierś ze skórą pieczona z czosnkiem niedźwiedzim

Podwójna pierś z kurczaka razem z kością i skórą pieczona w aromatycznym maśle z dodatkiem czosnku niedźwiedziego. Kurczak jest delikatny, soczysty i bardzo smaczny głównie dzięki tym pierwszym, wiosennym liściom. 1 podwójna pierś z kurczaka ze skórą 50 g masła 3 łyżki posiekanego czosnku niedźwiedziego parę kropel soku z cytryny skórka otarta z 1/2 cytryny 1 łyżeczka soli pomidorki koktajlowe Miękkie masło rozetrzeć z drobno posiekanymi liśćmi czosnku niedźwiedziego, dodając sól, sok i otartą skórkę z cyt... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Autor

KuchniaMniamKuchniaMniam

Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, piersi, pierś, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, mięso, kurczak z czosnkiem, kurczak pieczony, soczysta pierś z kurczaka, kurczak na parze, mięsa pieczone, zapiekany kurczak, filet z kurczaka

Inne przepisy z https:KKuchniaMniam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.