Na śniadanie poleca się jaglanka pieczona z dodatkiem dyni i malin. Osłodzona syropem trzcinowym, rewelacyjnie komponuje się ze smakiem dyni. Dla koloru i smaku dołożyłam jeszcze kwaskowate maliny, które wniosły trochę owocowego smaku. JAGLANKA NA 2 PORCJE: 3/4 szklanki płatków jaglanych 1 szklanka mleka 2 kopiaste łyżki puree z pieczonej dyni hokkaido 2-3 łyżki Syropu Trzcinowego Diamant 1 jajko szczypta soli 2 łyżki Cukru Trzcinowego Dry Demerara Diamant garść malin Płatki jaglane zalać zimnym mlekiem, dodaj... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.