Zupa porowo-pieczarkowa

Zupa porowo-pieczarkowa

Zupa porowo-pieczarkowa

Przepis na : obiad

Bywają takie dni w życiu, kiedy brak nam czasu na ugotowanie obiadu. Wtedy najlepsze są szybkie w przygotowaniu oraz sycące zupy. Najlepiej ugotować trochę więcej i na drugi dzień jak znalazł jest obiad, do tego robimy naleśniki lub racuszki. Zupa jest łatwa w przygotowaniu, a dodatek śmietanki dodaje jej słodkości. Składniki: 0,5 kg mięsa ze świeżo zmielonej łopatki 1 średnia marchew 1 duży por 20 gag. pieczarek 2 serki topione 1,5 litra wywaru z bulionu warzywnego 0,200 ml śmietanki 30 % 1 łyżka smalcu g... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kgwjanczewo

Autor

Kgw JanczewoKgw Janczewo

Jesteśmy kobietami które cenią tradycje. Nasze koło jest jednym z nielicznych z tak długim stażem działania. Naszą pasją jest rozpieszczanie podniebienia naszych rodzin oraz gości.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, zupa pieczarkowa, obiad, ciasto, papryka, mięso, imbir, por , pieczarki, naleśniki, zupa, mięso mielone, marchewka, bułki, makarony, makaron, naleśnik, szybki obiad, obiad na szybko, szybka zupa, mielone pieczarki, mielone z warzywami, naleśniki z pieczarkami, szybkie ciasto, pieczarki do obiadu, makaron z serkiem topionym, zupa warzywna, makaron smażony, zupa z mięsem mielonym, ciasto na naleśniki

Inne przepisy z kgwjanczewo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.