Przepis na : kolacja
To danie to dobry sposób na danie bezglutenowe, wegetariańskie, możemy jeść go na śniadanie lub kolacje. Jest bardzo syte i smaczne. Bazą tego dania jest kasza, ja tym razem zrobiłam na kaszy gryczanej, ale bardzo dobrze też smakuje na kaszy jaglanej. SKŁADNIKI : Na dwie porcje: 4 łyżki kaszy gryczanej nie palonej. 1 awokado kilka suszonych pomidorów ser parmezan 3 ząbki czosnku 3 łyżki oliwy z oliwek sól pieprz Kaszę gryczaną wypłukałam dość dokładnie i zalałam wrzątkiem w stosunku 1:2. Zawsze bardzo dokład... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...