Składniki: 6 polędwiczek drobiowych sól rozmaryn bazylia tymianek cząber masło klarowane Polędwiczki pokroić na 3 części, posolić i obsypać ziołami. Odstawić na ok 30 minut. Roztopić masło na patelni i wrzucić polędwiczki, smażyć nie odchodząc od patelni nie dłużej niż 10 min. Sos czosnkowy: 1/2 szklanki śmietanki 30% 1/4 kostki sera feta 3 rozgniecione ząbki czosnku sól- tylko opcjonalnie pieprz chlust białego wina Wlewamy śmietankę do rondelka i pomału gotujemy dodając resztę składników. Re... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...