Jesień przyszła i przyszły wirusy. Tak więc dzieciaki jedno po drugim gorączkują i słodkości się domagają. Mają to po mnie, że osłabienie organizmu jest równoznaczne ze wzmożonym zapotrzebowaniem na coś słodkiego Całość, to modyfikacja wcześniejszych przepisów na tarty bezglutenowe, jednak uproszczone na tyle, aby w kuchni za długo nie siedzieć. Składniki na spód tarty: 50 g płatków owsianych 200 g suszonych daktyli 3 łyżki płatków amarantusa 6 łyżek gorącej wody 75 g wiórków kokosowych+trochę do obs... czytaj dalej...
Dlaczego kolejny blog kulinarny?
Z wygody! I przyszłościowego myślenia!
Kiedy będę już stara i zmęczona wiecznym waleniem w garnki, poproszę swoje córki, aby odpaliły stronę gutfut.pl, pokażę paluszkiem co chcę dostać dzisiaj na obiad i w spokoju pójdę oglądać po raz 2.543.739 „Gotowe na wszystko” na przemian z „Przyjaciółmi”. Proste? Proste! :P :)