Razowy chleb pszenny z jogurtem
Razowy chleb pszenny z jogurtem
Gdy wyjeżdżam to największym dramatem moich Miśków jest brak domowego chleba, więc tym razem zostawiłam ich bochen razowego chleba pszennego, który dzięki dodatkowi jogurtu zachowa świeżość nawet przez 4 dni. Składniki na formę 30x15x10 cm: 700 g mąki pszennej białej 300 g mąki pszennej razowej opakowanie 200 g jogurtu naturalnego (u mnie wegański sojowy) 600 ml przegotowanej raczej zimnej wody opakowanie (6-7 g) drożdży instant łyżeczka cukru łyżeczka soli Przygotowanie: Wszytkie suche składniki umieść w dużej... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu greenscarf
Autor
becky greenscarf
100 % weganka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, chleb, chleb razowy, wegańskie, płatki owsiane, chleb na drożdżach , bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia
Inne przepisy z greenscarf
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję