Krakersowy przekładaniec baz pieczenia

Krakersowy przekładaniec baz pieczenia

Krakersowy przekładaniec baz pieczenia

Przepis na : deser

Krakersowy przekładaniec to pyszne ciasto bez pieczenia, będziecie do niego wracać nie jeden raz. Wierzch dekorujemy kawałkami czekolady i posypujemy kakao. Wymaga schłodzenia, dlatego proponuję robić na noc aby nie kusiło. Składniki duża paczka krakersów 2 budynie śmietankowe 800 ml mleka 200 g masła 1/2 – 3/4 szklanki cukru 500 ml śmietany kremówki + 1/2 szklanki cukru 2 szt śmietana fix 1 sztuka gorzka czekolada, rozdrobniona kakao 700 ml mleka wlewamy do rondelka, gotujemy. W reszcie mleka mieszamy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu gotuj ze mną

Autor

alina jasińskaalina jasińska

Piszę bloga o moim domowym gotowaniu. Poszukuję inspiracji,cały czas wprowadzam do mojego jadłospisu różne nowości.Dzielę się tym z innymi.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, pączki, bez pieczenia, deser, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, desery, pączki pieczone, ciasto budyniowe, ciasto z kremem

Inne przepisy z gotuj ze mną

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.