Filet kurczaka gotowany na parze - Dieta szybka przemiana. Faza I i II
Filet kurczaka gotowany na parze - Dieta szybka przemiana. Faza I i II
Soczysta, lekka i bardzo smaczna pierś kurczaka gotowana na parze. Danie jest dietetyczne i lekkostrawne, a przygotowanie szybkie i bardzo proste, nie wymaga żadnych umiejętności kulinarnych. Gotowanie na parze jest najzdrowsza formą obróbki termicznej. Produkty przygotowane w parowarze zachowują witaminy i składniki mineralne, które ulegają wypłukiwaniu podczas tradycyjnego gotowania. Tak przygotowany filet nie zawiera szkodliwych tłuszczów, jest idealny dla małych dzieci, osób z dolegliwościami żołądkowymi i b... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!
Autor
Weronika Swientek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
dieta, kurczak, mięso, filet z kurczaka, obiad, dietetyczne , dietetycznie, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, piersi, curry, pierś, kasza gryczana, surówka, sałatka, sałatki, dania dietetyczne, dietetyczny obiad, dietetyczny kurczak, kurczak z papryką , dania z piersi kurczaka, kurczak z warzywami, kurczak curry, sałatka z kurczakiem, obiad na szybko, szybki obiad, sałatka do obiadu, szybkie sałatki, szybka sałatka, smaczna sałatka
Inne przepisy z Gotuj zdrowo!Guten Appetit!
Dodaj komentarz