Cannelloni z mięsem pod beszamelem
Cannelloni z mięsem pod beszamelem
Cannelloni - danie kuchni wloskiej tak popularne we Wloszech jak u nas schabowy,a zarazem jeden z najsmaczniejszych sposobow wykorzystania sosu bolongnese.Zamiast podawac makaron z sosem mozna zrobic jedna,duza zapiekanke,nadziewajac makaronowe rurki cannelloni miesnym farszem z sosem bolognese i zapiec pod beszamelem.Danie jest przepyszne i bardzo podzielne.Pracy przy nim sporo,ale smak wynagrodzi poniesiony trud.Prace mozna rozlozyc na dwa dni i sos bolognese ugotowac dzien wczesniej.Samo nadziewanie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!
Autor
Weronika Swientek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cannelloni, sosy, mielone, warzywa, zdrowe przepisy, zdrowe, makarony, makaron, seler, mak, mięso, pomidor, sos beszamelowy, marchewka, rozmaryn, por , mięso mielone, pączki, zapiekanki, zapiekanka, susz, schabowe, sos do makaronu, sos do mielonego , seler naciowy, sos do jajek, mielone z warzywami, warzywa na patelnie, dania z makaronem, bez pieczenia
Inne przepisy z Gotuj zdrowo!Guten Appetit!
Dodaj komentarz