Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z kapustą i grzybami(na wigilijny stół)Składniki:(na 20 krokietów) - 1 kg kapusty kiszonej - 200 g suszonych grzybów- 20 usmażonych naleśników - jajko i bułka tarta do panierkiSposób przygotowania:1.Kapustę i grzyby wkładamy do garnka i zalewamy wodą. Następnie gotujemy to przez 2 godziny , do czasu kiedy kapusta będzie miękka. Podczas gotowania, przyprawiamy kapustę pieprzem, solą, zielem angielskim, liściem laurowym do otrzymania smaku.Później odcedzamy wodę z kapusty. Następnie cał... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotuj Z Muzyką
Autor
Michał Załuczkowski
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, grzyby, krokiety, naleśniki, tarta, naleśnik, przepisy na święta, bułki, jajko, kapusta kiszona, śniadanie, mielone, śniadania, zupa grzybowa, susz, świąteczne przepisy, dania obiadowe, obiad, kolacja, wigilijne potrawy, potrawy wigilijne, świąteczne, sposoby na jajko, jajka z farszem, jajka na święta
Inne przepisy z Gotuj Z Muzyką
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję