Wegański parmezan z migdałów
Wegański parmezan z migdałów
Wegański „parmezan” nadaje się do wszystkiego. Nie tylko zamiast zwykłego, ale również jednocześnie. Można posypać nim makaron, można dodać do sałatki lub zupy. Można użyć go do pesto. Ja sama dodawałam do pasztetu warzywnego i do past (hummus, pieczarkowe pate). Wykonanie jest niezwykle proste. Jedyny problem to płatki drożdżowe. Możemy zrobić je sami (choć ... [Read more...] czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotuj z Blue Raven
Autor
Blue Raven
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
wegańskie, pesto, pasty, pasta, makaron, drożdżowe, makarony, zupa, sałatki, pasztet, sałatka, bezglutenowe, salatka z makaronem, makaron z pesto, zupa warzywna, salatki warzywne, sałatka warzywna, zupa pieczarkowa, sałatka pieczarkowa, prosta zupa
Inne przepisy z Gotuj z Blue Raven
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję