Przepis na : obiad
Pieczony udziec z indyka w marynacie musztardowej to danie, które świetnie smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno, jako wędlina. Mięso z indyka po upieczeniu jest soczyste i bardzo aromatyczne. Mięso z indyka jest zdrowe i bardzo smaczne, a do tego łatwe do przygotowania. Marynata z musztardy nadaje mięsu przyjemnego smaku i zapobiega przed wysuszeniem mięsa w czasie pieczenia. Pikantność upieczonego udźca zależy od tego, jak ostra będzie musztarda użyta do marynaty. U mnie mięso było umiarkowanie pikantne, gdyż do... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...