Wrażenia z praktyk

Wrażenia z praktyk

Wrażenia z praktyk

UCZYMY SIĘ OD NAJLEPSZYCH Właśnie minął drugi tydzień praktyk, które odbywamy w restauracjach w Walencji w ramach udziału w projekcie Gotuj po Hiszpańsku II i możemy śmiało powiedzieć, że trafiliśmy na idealne miejsca, w których każdego dnia zdobywamy nowe umiejętności. Witek odbywa praktyki w restauracji „Habitual” , a ja, czyli Maks w „Canalla bistro” . Oba te miejsca łączy jeden właściciel Ricard Camarena to o nim mowa jest szefem kuchni, a zarazem właścicielem 4 restauracji. Zdobył prestiżowa nagrodę Nation... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj po hiszpańsku

Autor

ProaktywniProaktywni

W tym miejscu przedstawiamy przepisy kuchni hiszpańskiej zbierane przez uczestników projektu “Gotuj po hiszpańsku” w trakcie ich pobytu w Hiszpanii. Będąc na Półwyspie Iberyjskim, uczestnicy projektu odbywają kurs kuchni śródziemnomorskiej, praktyki zawodowe w najlepszych restauracjach w Walencji i kurs języka hiszpańskiego. Jest to dla czytelników świetna okazja do zapoznania się z oryginalnymi przepisami pochodzącymi od szefów kuchni hiszpańskich restauracji oraz tradycyjnymi recepturami używanymi przez mieszkańców regionu Walencji.

Inne przepisy z Gotuj po hiszpańsku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.