Nasza droga do Walencji, nieco dłuższa i bardziej wyboista niż zwykle

Nasza droga do Walencji, nieco dłuższa i bardziej wyboista niż zwykle

Nasza droga do Walencji, nieco dłuższa i bardziej wyboista niż zwykle

Kiedy w sylwestra 2019/2020 wznosiliśmy toasty nikt z nas nie zakładał, że nowy rok będzie pełen tak wielu wątpliwych niespodzianek. Myśleliśmy raczej, że czeka nas kolejne 365 dni pełnych niespełnionych postanowień, nowych obowiązków i planów do zrealizowania. Nikt chyba nie spodziewał się, że w zaledwie kilka tygodni wszystko tak drastycznie się zmieni i dotknie niemalże każdy zakątek świata. Z lotu ptaka Podobnie było z nami kiedy w lutym rekrutowaliśmy się na kolejną już edycję „Gotuj po hiszpańsku”. Wydawa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj po hiszpańsku

Autor

ProaktywniProaktywni

W tym miejscu przedstawiamy przepisy kuchni hiszpańskiej zbierane przez uczestników projektu “Gotuj po hiszpańsku” w trakcie ich pobytu w Hiszpanii. Będąc na Półwyspie Iberyjskim, uczestnicy projektu odbywają kurs kuchni śródziemnomorskiej, praktyki zawodowe w najlepszych restauracjach w Walencji i kurs języka hiszpańskiego. Jest to dla czytelników świetna okazja do zapoznania się z oryginalnymi przepisami pochodzącymi od szefów kuchni hiszpańskich restauracji oraz tradycyjnymi recepturami używanymi przez mieszkańców regionu Walencji.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sylwester

Inne przepisy z Gotuj po hiszpańsku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.