Przepis na : obiad
Czas na dynię nadszedł. Za oknem robi się coraz szybciej ciemno i kolory jesieni powoli przeważają. Dlatego jemy częściej zupy. Soczewica zagościła teraz na całego w moim domu to w połączeniu z cudem dyni da nam coś smakowitego. Zupa ta będzie idealna na chłodniejsze dni, a co najważniejsze jest bardzo sycąca. Poskromi nasz głód na kilka godzin spokojnie. Składniki: 0.5 kg dyni 200 g ciecierzycy w zalewie 700 ml bulionu 100 g mleka kokosowego sól i pieprz do smaku masło Przygotowanie: dynię kroimy w kostkę... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...