Czerwiec już nas przywitał, a jak czerwiec to świeże owoce. Zanim jednak świeże owoce muszę się "pozbyć" swoich zapasów z zamrażalnika. Tym razem w wykorzystaniu porzeczki czerwone. Został mi jeden woreczek i właśnie dzisiaj nadszedł jego czas. Inspiracja wzięta ze strony I love bake jednak ciasto zmodyfikowałam na własne potrzeby. Żeby było trochę bardziej fit jeśli można powiedzieć o cieście, użyłam mąki żytniej pełnoziarnistej. Składniki: 1 szklanka mąki żytniej 1 szklanka płatków owsianych 1/2 szkl... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...