Pikantne "Pałki"z Woreczka
Pikantne "Pałki"z Woreczka
Szybki sposób na soczystego kurczaka to kompozycja odpowiednich przypraw plus woreczek i piekarnik. Uwielbiam to rozwiązanie. Nie używam gotowych zamienników wolę taką mieszankę zrobić sama. Pikantne "Pałki" z Woreczka Składniki: 10 pałek z kurczaka 1 łyżka czerwonej papryki łagodnej 1 łyżeczka czerwonej papryki ostrej 1 łyżka czosnku 1 łyżeczka vegety 1 łyżeczka pieprzu czarnego 1 łyżeczka Oleju rzepakowego 2 łyżki Wody Worek do pieczenia Sposób przygotowania: Mięso myjemy nie obieramy ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki
Autor
Patunia Patunia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, kurczak, papryka, surówka, ryż, mięsa pieczone, pałki kurczaka, kurczak z papryką , kurczak pieczony, kurczak z czosnkiem, gotowany kurczak, kurczak z ryżem
Inne przepisy z Gotowanie Patki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję