PIECZONY MORSZCZUK W SOSIE KOPERKOWYM

PIECZONY MORSZCZUK W SOSIE KOPERKOWYM

PIECZONY MORSZCZUK W SOSIE KOPERKOWYM

SKŁADNIKI: Ryba 4 filety  z Morszczuka ja dałam mrożone Przyprawy: Sól i pieprz do smaku 1 łyżka przyprawy do ryby 1 łyżeczka kopru suszonego Sos koperkowy 250 ml bulionu warzywnego 100 ml Śmietany 18 % 1 pęczek kopru przyprawy : Sól i pieprz do smaku PRZYGOTOWANIE:  Rybę odmrażam. Filety myję a następnie dokładnie przyprawiam. Wkładam do woreczka. Zamykam.  Piekę ok 20min w 180 stopniach.  Międzyczasie przygotowuję sos. Do garnka wlewam bulion zagotowuję.  Koper myję a następnie dro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.