MINTAJ W CEBULOWEJ PANIERCE

MINTAJ W CEBULOWEJ PANIERCE

MINTAJ W CEBULOWEJ PANIERCE

  SKŁADNIKI: 6 Filetów z mintaja mogą być mrożone Sól i pieprz do smaku 2 jajka 100 ml mleka 100 g bułki tartej 100 g cebulki prażonej Olej rzepakowy do smażenia PRZYGOTOWANIE :  Filety z mintaja solę i pieprze z obu stron. Do jednej miseczki wbijam jajka, dolewam mleko i rozbijam widelcem. W drugiej miseczce wsypuję bułkę tartą i prażoną cebulkę. Mieszam. Na patelni rozgrzewam olej. Filet z morszczuka obtaczam w jajku a następnie w bułce i cebuli prażonej. Smażę z obu stron na złoto.ok 3 min z j... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.