Pałki indycze w jabłkach

Pałki indycze w jabłkach

Pałki indycze w jabłkach

Składniki pałki indycze, 2-3 sztuki jabłko, 1 duża sztuka marchewka, 1 średnia stuka cebula, 1 duża sztuka Składniki na marynatę olej, 100ml czosnek, 3 ząbki rozgniecione lub starte musztarda, 2 łyżki papryka słodka, 1 łyżeczka zioła prowansalskie, 1 łyżeczka vegeta, 1 łyżka pieprz ziołowy, 1/2 łyżeczki Przygotowanie Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Składniki na marynatę mieszamy razem, zalewamy marynatą pałki, zamykamy szczelnie i odstawiamy na noc do lodówki. Roztapiamy margarynę w dużym rondlu, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie moimi oczami

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.