Koktajl wiosenny z lebiodą i rzeżuchą

Koktajl wiosenny z lebiodą i rzeżuchą

Koktajl wiosenny z lebiodą i rzeżuchą

500 ml kefiru garść rzeżuchy ogrodowej garść lebiody purpurowej szczypiorek sól pieprz ziołowy Wszystkie składniki włożyć do kubka blendera i zmiksować, do smaku dodać sól i pieprz . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie jest łatwe

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak suszyć grzyby?

Sezon grzybowy zaczyna się już we wrześniu, co nie znaczy że są one tylko wtedy spożywane. Suszenie jest jednym z procesów, które mogą przedłużyć ich podatność do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.