Filety z kurczaka zapiekane w zupie cebulowej
Filety z kurczaka zapiekane w zupie cebulowej
Filety z kurczaka zapiekane w zupie cebulowej...Soczyste, miękkie mięso z piersi kurczaka.Pyszny śmietanowo-cebulowy sos.I pierzynka z pieczarek.Poezja smaku.Kto nie próbował, niech żałuje!Składniki:2 filety z kurczaka (waga około 500 gram);2 francuskie zupy cebulowe (u mnie Knorr) w proszku;250 ml śmietany o zawartości tłuszczu 30 lub 36 %;500 g pieczarek;Przyprawa do kurczaka;Sól;Pieprz. Sposób przygotowania:Filety z kurczaka umyć, osuszyć i oczyścić z błon. Każdą z piersi przekroić wzdłuż na pół. W efek... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gospodyni Miejska
Autor
Gospodyni Miejska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, zapiekany kurczak, filet z kurczaka, kurczak, zupa cebulowa, pieczarki, pierś, piersi, francuskie, kotlety, mięso, kotlet, jabłka, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z pieczarkami, pieczenie, ser, marchewka, sosy, ryż, seler, surówka, ser żółty, słodkie, karkówka, potrawy z kurczaka, soczysta pierś z kurczaka, pieczarki w sosie, sos do kurczaka
Inne przepisy z Gospodyni Miejska
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję