Jeśli lubicie podroby tak jak ja, to zapraszam na proste i pyszne danie w 20, no 25 minut. Wątróbka potrzebuje szybkiej obróbki cieplnej zatem jest idealna dla zapracowanych. Można też ją wcześniej pokroić, rozbić i zamarynować w soku, bardzo zyskuje na smaku. Polecam zwłaszcza osobom lubiącym połączenia mięsa czy podrobów z owocami. Składniki: 0,7 kg wątróbki wieprzowej 1 szklanka soku z pomarańczy 3 średnie cebule sól i pieprz do smaku mąka do panierowania olej do smażenia Sposób przygotowania: Wątróbkę u... czytaj dalej...
Lubię gotować, w kuchni nie boję się eksperymentować, a konkretny przepis, to dla mnie często jedynie mały drogowskaz. Z przyjemności odkrywania nowych smaków można bowiem stworzyć coś olśniewającego, z czegoś co właśnie znajduje się w lodówce. Mieszkam we Wrocławiu.