S k ł a d n i k i: (dla 2-3 osób) - 1 kg bobu - 3 małe ziemniaki - kilka gałązek mięty - 1 cm świeżego imbiru - 1 łyżeczka soli - 1 łyżeczka pieprzu - 3 łyżki śmietany do dekoracji (opcjonalnie) S p o s ó b p r z y g o t o w a n i a: bób gotujemy i obieramy. ziemniaki obieramy i gotujemy ;) do ugotowanych ziemniaków, razem z wodą w której się gotowały, dodajemy 2/3 bobu i szklankę, dwie wrzątku (w zależności od konsystencji, jaką chcemy uzyskać), dodajemy miętę i starty imbir, dopra... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Gocha gotuje to połączenie moich największych pasji - gotowania i fotografii. Zapraszam w kulinarną podróż po moim świecie :)