Pęczak z cukinią, papryką i selerem naciowym

Pęczak z cukinią, papryką i selerem naciowym

Pęczak z cukinią, papryką i selerem naciowym

S k ł a d n i k i:  (dla 3 osób) - 200 g kaszy pęczak - 1 cukinia - 2 białe papryki - 5 łodyg selera naciowego - 2 łyżki oleju - 1 łyżeczka soli - 1 łyżeczka sałatki mechouia (pasta z papryki, można ją zastąpić inną pikantną przyprawą) S p o s ó b   p r z y g o t o w a n i a: kaszę gotujemy, warzywa kroimy w kostkę i dusimy do prawie miękkości na 2 łyżkach oleju z dodatkiem soli i sałatki mechouia. dodajemy ugotowaną kaszę, mieszamy, konsumujemy ;) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gocha gotuje!

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.