CHLEBKI NAAN Z BAZYLIĄ I OLIWĄ

CHLEBKI NAAN Z BAZYLIĄ I OLIWĄ

CHLEBKI NAAN Z BAZYLIĄ I OLIWĄ

Przepis na : śniadanie

Lubię zapach świeżej bazylii, dlatego dziś postawiłam na nią w tym podstawowym przepisie na chlebki naan. Chlebki naan z bazylią i oliwą są puszyste, aromatyczne, pyszne. Bazylia nadaje im innego wymiaru a chlust oliwy i pieprzna chmurka z świeżo mielonego pieprzu dopełnia idealnie całości. Świetne jako dodatek do indyjskich potraw, do hummusu, do wszelakich zup. INNE PYSZNE PRZEPISY ŚNIADANIOWE:   SHAKSHUKA CUKINIOWO MARCHEWKOWA     GALETTE COMPLÈTE NALEŚNIKI PO BRETOŃSKU     NALE... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu globuskulinarny

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.