CHLEBKI NAAN NADZIEWANE SEREM Z RUKOLĄ ROSZPONKĄ I BRZOSKWINIĄ

CHLEBKI NAAN NADZIEWANE SEREM Z RUKOLĄ ROSZPONKĄ I BRZOSKWINIĄ

CHLEBKI NAAN NADZIEWANE SEREM Z RUKOLĄ ROSZPONKĄ I BRZOSKWINIĄ

Przepis na : śniadanie

Ciepły, ciągnący się żółty ser, ukryty w przepysznym indyjskim chlebku. Do tego pieprzna rukola, neutralna roszponka i słodka niczym miód brzoskwinia. Chlebki naan nadziewane serem z rukolą roszponką i brzoskwinią są obłędnie pyszne. Chlebki naan w takim wydaniu zmieniają kompletnie swój smak, stając się daniem samym w sobie a nie tylko dodatkiem do curry czy hummusów. INNE PYSZNE PRZEPISY ŚNIADANIOWE i/LUB KOLACYJNE:   OMLET Z BRZOSKWINIAMI ALFREDO CYNAMONEM KURKUMĄ I CHILI     CHLEBKI NAAN Z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu globuskulinarny

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.